...

Güz Dönemi Yuvarlak Masa Toplantıları Başvuruları Başladı!

2019 Güz Dönemi Yuvarlak Masa Toplantıları başvuruları başladı. Başvurular 4 Ekim Cuma gününe kadar sürecektir.

ÇÜSAMER tarafından yapılacak değerlendirmeler sonucunda Yuvarlak Masa Toplantıları’na katılacak kişiler 5 Ekim Cumartesi günü belirlenecek ve websayfamızda açıklanacaktır.

Etkinlik için ÇÜSAMER tarafından kararlaştırılan kontenjan sayısı (İngilizce ve Türkçe programlar ayrı olmak üzere); 1. sınıflardan birer, 2. sınıflardan ikişer, 3. sınıflardan üçer ve 4. sınıflardan dörder öğrenci olmak üzere toplam 20 kişidir.

1. sınıftaki öğrenciler başvuranlar arasında yapılacak kura usulü ile seçilirken diğer öğrenciler için genel not ortalamaları ve kontenjan/tercih yoğunlukları etkili olacaktır. Kayıt olduktan sonra toplantıya gelmeyen öğrenciler diğer toplantılara katılamayacaktır.

Etkinlik serisinin ilk toplantısı 11 Ekim Cuma günü gerçekleşecektir. Tüm etkinliklerin detaylarına aşağıdaki posterden ulaşabilirsiniz.

Etkinlik sadece Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler öğrencilerine yöneliktir.

*4 Ekim 12.00'da başvurular kapanacaktır.

Başvuru linki: https://forms.gle/y2mtXhbf6J6QeujcA

İletişim : cukurovasamer@gmail.com