Kosova:Savaştan Öncesi ve Sonrası

23 Mayıs Perşembe günü ÇÜSAMER tarafından düzenlenen Uluslararası Politika Seminer serisi kapsamında Priştine Üniversitesi’nde görevli Afrim Hoti’nin katılımıyla İ.İ.B.F. IV. Blok Konferans Salonu'nda “Kosova:Savaştan Öncesi ve Sonrası” konulu seminer düzenlendi.

Seminere öğrencilerin yanı sıra Dr.Özden Selcen Özmelek, Prof.Dr.Harun Arıkan, Dr.Murat Pütün ve Dr.Kenan Lopçu ve Erasmus+ kapsamında üniversitemizde bulunan öğrenciler de katılım gösterdi.

İlk olarak Dr.Hoti’nin Kosova’nın tarihi,kuruluşu, bağımsızlık sürecinde yaşadığı sorunlar ve Kosova’nın geleceği için öngörüleri hakkında bilgi vermesiyle başlayan seminer daha sonra öğrencilerden ve akademisyenlerden gelen soruları cevaplamasıyla son buldu.