Duygular ve Siyasal Davranış: Türkiye Üzerine Değerlendirmeler

30 Nisan Salı günü ÇÜSAMER tarafından düzenlenen Siyasal Davranış Seminer serisi kapsamında Yeditepe Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof.Dr.Cengiz Erişen ’in katılımıyla Mithat Özsan Küçük Amfi ’de “Duygular ve Siyasal Davranış: Türkiye Üzerine Değerlendirmeler” konulu seminer düzenlendi.

Seminer öncesi bir grup lisans ve yüksek lisan öğrencileriyle küçük çaplı buluşma da yapan Prof.Dr. Erişen, daha sonra daha fazla öğrencinin katılımıyla gerçekleşen seminerde insan davranışları, davranışların değerlendirilmesi ve bu davranışların günümüz siyasetine etkisine değindi.Prof.Erişen,aynı zamanda, 2018 yılında Palgrave Macmillan tarafından basılan "Siyasasal Davranış ve Duygusal Vatandaş" isimli kitabından açıklamalar yaparak dinleyicileri bilgilendirdi.Seminer katılımcılarla gerçekleşen soru-cevap bölümüyle sona erdi.